PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) Huntsmen and Marksmen Event Detayları ve Yeni Güncelleme



Steam arayüzünde 4 Temmuz 2018'de duyurulan ve 5 Temmuz 2018 tarihinde indirmeye sunulan 6.6 Gb güncelleme ile yeni event ve düzeltmeler ve yenilikler getirildi.

"Test sunucusuna gelen güncellemeler düzgün çalışırsa canlı sunucuya aktarılacak"
2018 resmi olarak PUBG Corp. tarafından yapılacak ilk büyük PUBG E-spor turnuvası PGI'yı kutlamak amaçlı yeni yükleme ekranı, bekleme lobisi ve yeni arka plan müziği eklendi.
Eşleştirme yapılırken tahmini eşleştirme süresi belirtilecek.
Sanhok görsel olarak düzeltildi
-Ruins
Çatlamış çanlar, yosun kaplı moloz yığınları eklendi ve merkez sarayın tepesi yenilendi.




-Falez ve kayalar

Tüm haritada falezler ve kayaların görünümü geliştirildi.



Sanhok ve Miramar'da karakterin hareketini engelleyen objeler düzeltildi.
Sanhok'ta arazinin bazı kısımlarında arazinin içinden geçilebilme sorunu düzeltildi. Yani haritanın istenilmeyen kısımların içine girmenize ve boşluğa düşmenize neden olan hata giderildi.
Arbalet nişangahının hizasız olması düzeltildi.

Event Modu: Huntsmen and Marksmen

"Ekibinizi hazırlayın gençler ve genç ruhlular!" -ismitekno

Başlama: 

Temmuz 5, 19:00 PDT (Pasifik Zaman Dilimi) 
Temmuz 6, 04:00 CEST (Orta Avrupa Yaz Saati)
Temmuz 6, 11:00 KST (Kore Standart Zaman Dilimi)
(Türkiye'de ise saat 05:00'da başlayacaktır.)

Bitiş:

Temmuz 8, 19:00 PDT (Pasifik Zaman Dilimi)
Temmuz 9, 04:00 CEST (Orta Avrupa Yaz Saati) 
Temmuz 9, 11:00 KST (Kore Standart Zaman Dilimi)
(Türkiye'de ise saat 5:00'da bitecektir)

Etkinlik Detayları


Sanhok'ta 10 adet 5 kişilik ekip mücadele edecek
Bölgelere göre oyun modları;
"NA / EU / AS: TPP ve FPP"
"KR / JP / SA / SEA / OC: TPP"

SAVAŞ MODU - HUNTSMEN VE MARKSMEN KURALLARI;


Her maç küçük, statik bir güvenli bölge içinde gerçekleşir.

Tüm oyuncularda bir av tüfeği, tabanca, el bombası ve bandajla doğacaktır.
"Loot Crate" her 110 saniyede düşer ve DMR'ler, SR'ler ve güçlü ögeler içerir
Bir düşmanı öldürmek takımınıza 3 puan kazandırır, vuruşlar 1 puan kazandırır.
Öldürülmüş oyuncular her 30 saniyede bir uçacak uçaklarda yeniden doğarlar.
200 puana ilk ulaşan takım kazanır.
15 dakika sonra hiçbir takım 200 puana ulaşmazsa, en çok puanı alan takım kazanır.
Dostu ateşi devre dışı

LOOT KURALLARI

Araçlar yok
Dünya'da loot çıkmaz.

DİĞER ETKİNLİK KURALLARI

Redzone devre dışı.
Katil kamerası (Death Cam) devre dışı bırakıldı.

PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) Huntsmen and Marksmen Event Detayları ve Yeni Güncelleme PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) Huntsmen and Marksmen Event Detayları ve Yeni Güncelleme Reviewed by Görkem Kölsün on Temmuz 05, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

İsmiTekno Sosyal

Tüm Hakları Saklıdır / 2017-2018